Polskie dziewczyny.

dodany 2011-03-31 przez elwis200

Wkurza mnie to że dziewczyny w Polsce biegają i sikają za złymi chłopakami, co siedzieli we więzieniu, ćpają, piją, palą, nie mają pracy ani dobej szkoły skończonej, a na takiego jak ja to nawet nie spojrzą. Bo co?? Bo jestem za grzeczny, inteligentny, studiuję na Politechnice Gdańskiej. Według mnie to włąśnie ja powinienem mieć duże powodzenie, ale niestety jest inaczej...

Dyskusja

• na pewno znajdziesz dziewczynę, która Cię doceni. cierpliwości :), 2011-03-31

na pewno znajdziesz dziewczynę, która Cię doceni. cierpliwości :)

• Anonim, 2011-04-01

co się martwisz to zwykłe blachary.olej to

• Chmurz, 2011-04-01

Nie chcę być nieuprzejma, ale wkurza mnie, że na podstawie zachowania jednostek osądza się od czci i wiary cały rodzaj żeński! Nie zauważyłam ani u siebie, ani u żadnej koleżanki powyżej wymienionych objawów na widok 'złych chłopców', których nie waham się określić mianem marginesu społecznego. Nie wszystkie baby to puste idiotki!

• elwis200, 2011-04-02

nie wiem skąd jesteś ale ja jestem z północy Polski a dokładniej z okolic Gdańska i tu jak i w Gdańsku taki gość jak ja to najwyżej może sobie popatrzeć na dziewczynę z którą by chciał być.

• śmieszy mnie to właśnie, kiedy faceci startują do jakichś pustych i tępych lafirynd, bo mają cycki na wierzchu, a potem narzekają, że kobiety takie złe i okropne. Zwróćcie uwagę na normalne dziewczyny, to się przekonacie, że nie wszystkie są takie straszn, 2011-04-03

śmieszy mnie to właśnie, kiedy faceci startują do jakichś pustych i tępych lafirynd, bo mają cycki na wierzchu, a potem narzekają, że kobiety takie złe i okropne. Zwróćcie uwagę na normalne dziewczyny, to się przekonacie, że nie wszystkie są takie straszne :P

• elwis200, 2011-04-03

te dobre dziewczyny są już pozajmowane a zostały same @#$%#@#$%& , jeżeli się mylę to niech jakaś mnie poprawi!!

• lepainetlebeurre., 2011-04-04

szczerze... o gustach się nie dyskutuje. normalna dziewczyna nie poleci ani na menela z zadatkami na przestępcę, ani na zadufanego w sobie kujona. może zamiast "patrzeć" na tą z którą chciałbyś być, spróbuj do niej zagadać?może jest jakiś konkretny powód dla którego leci na takiego typa?postaraj się,zamiast narzekać...

• elwis200, 2011-04-04

gdyby były jeszcze jakieś samotne dziewczyny. ale ja mówię, że dziewczyny są tak mentalnie nastawione. i to mnie denerwuje. myślisz że my jako chłopacy sie nie staramy?? tylko że laski najwidoczniej nie chcą się ustatkować tylko wolą żyć z dnia na dzień. i to jest właśnie dziwne.

• Anonim, 2011-04-04

mysle ze te wlasnie te fajne dziewczyny zwykle pozostaja samotne nie dlatego ze niechca sie ustatkowac ale dlatego ze ciezko jest spotkac odpowiedzialnego faceta ,partnera przede wszystkim

• elwis200, 2011-04-05

bez przesadnego chwalenie się ale myślę ze jestem dość porządnym i odpowiednim facetem do ustatkowania się. ale oczywiście jakoś nie widzę tłumów wokół siebie. a i żeby nie było. co do wyglądu, też nie jest tak źle.

• FiFi, 2011-04-05

moze masz zbyt duze wymagania i zbyt wysoko oceniasz siebie dlatego masz problem ze znalezienie dziewczyny ktora byla by idealna i pasowala do ciebie

• elwis200, 2011-04-06

to też nie. mówię wam. problem leży w naturze dziewczyn. i za cholery nie mogę dojść jakim doborem one się kierują.

• Anonim, 2011-04-06

Laski patrzą ostatnio na gruby, wypchany portfel i wypasioną furę. Wygląd zewnętrzny i IQ się nie liczy, a przynajmniej schodzi na dalszy plan. A z kolei jak ostatnio da się zauważyć, fajna dziewczyna (czyt. dupa) ma IQ na poziomie dżdżownicy. Niejednokrotnie poznałem fajną dziewczynę, wszystko na miejscu itp., ale nie bardzo miałem o czym porozmawiać dłużej niż kilka minut. Załamka. Oczywiście zdarzają się wyjątki, ale to już rzadkość. Ostatnio rozbawił mnie filmik na YT z wyborów Miss Polonia 2010. Szczerze polecam.

• elwis200, 2011-04-07

no i ktoś mówi do rzeczy. a tą rzadkość (dziewczyny nadające się do chodzenia) są już pozajmowane i coraz trudniej je "wyłapać"

• Anonim, 2011-04-08

bzdury normalnie piszecie dziewczyny w dzisiejszych czasach nie sa takie glupie jak myslicie potrafia byc samodzielne i same zadbac o siebie jesli trzeba ,jesli myslicie ze gruby portfel i wypchana fura moga imponowac to sami macie IQ na poziomie dzdzownicy , moze zmiencie orientacje bedzie wam latwiej znalezc kogos odpowiedniego jezeli dziewczyny sa takie wstretne

• elwis200, 2011-04-08

dziewczyny są po prostu nie mądre.!!

• aninim, 2011-04-08

jasne ty zato jestes najmadrzejszy bo co bo studiujesz ,pewnie jak juz sie spotkasz z jakas dziewczyna to zaczynasz sie przechwalac jaki to ty nie jestes madry i wspanialy , masz jeszcze oprocz tego cos do powiedzenia ?

• elwis200, 2011-04-09

mam. to ze studiuje pozwala mi zauważyć że większość dziewczyn to idiotki z cyckami, dla których najważniejszy jest gruby portfel i ładna twarz, a nigdy nie pomyślą co może być za jakiś czas. !!!!!!!!!

• x, 2011-04-09

generalnie chce zauwazyc ze jezeli szukasz dziewczyny to kazda ktora poznasz niezaleznie od tego czy bedzie glupia czy madra bedzie miala cycki ,i kazda na swoj sposob bedzie chciala wygladac dobrze ,i w facecie bedzie szukala poczucia bezpieczenstwa a jak to mowisz ten gruby portfel w dzisiejszych czasach to jakas gwarancja (moze i zludna) na stabilne zycie

• elwis200, 2011-04-09

co po "grubym portfelu" jak gość który go ma szybko ulotni kasę którą w nim ma, bo może być mało inteligentny,

• Anonim, 2011-04-10

elwis200: siebie oszukasz, mnie oszukasz, życia nie oszukasz. Nie trać czasu na zastanawianie się co jest nie tak ze światem .Zastanów się co jest nie tak z Tobą.

• x, 2011-04-10

racja niech sie zastanowi nad soba i niech wreszcie dojrzeje ,bo jak narazie to te jego teksty na temat dziewczyn sa na poziomie przedszkolaka ;dziewczyny sa glupie bo nie chca sie zemna bawic chociaz jestem taki fajny;

• elwis200, 2011-04-10

hahaha bardzo śmieszne. jakby każdy miał się zastanowić nad sobą to duża większość z nas albo do niczego by nie doszła (bo są bez mózgami) albo by popełniła samobójstwo. bo takie jest wasze zasrane życie, a co do ciebie "x" to coś czuje że jesteś z tych którzy co tydzień jeżdżą na dyskoteki na wioskę i bawisz sie jak gimnazjalista, i myślisz ze jesteś fajny, za pieniążki od mamusi...

• x, 2011-04-10

jaki ty normalnie jestes zabawny ,dziecko drogie lepiej chyba bedzie dla ciebie jezeli zajmiesz sie nauka nie mysl narazie o dziewczynach nato przyjdzie jeszcze czas

• Kasztan33, 2011-04-12

Masz rację! W Polsce nie docenia się porządnych ludzi.

• elwis200, 2011-04-12

dzięki Kasztan33 :)

• x, 2011-04-13

wogole nie rozumiem tego dlaczego uwazacie ze czlowiek porzadny i inteligentny nie moze byc bogaty ,i ze musi miec brzydka dziewczyne ;zgory zakladacie ze ladna dziewczyna jest napewno glupia; tak wam latwo przychodzi ocenianie ludzi ,nie mam pojecia skad macie ta wiedze ale napewno nie z zycia ,coz moge jeszcze tylko napisac elwis jestas beznadziejny i nawt sie juz nie dziwie dlaczego zadna cie niechce

• elwis200, 2011-04-14

może jestem za inteligentny i za dużo widzę. co się na świecie dzieje. a po drugie, czy ja napisałem że: " czlowiek porzadny i inteligentny nie moze byc bogaty ,i ze musi miec brzydka dziewczyne ;zgory zakladacie ze ladna dziewczyna jest napewno glupia" nie!! ja tylko mówię że tak nie powinno być że normalni ludzie są nieszczęśliwi przez paru debili pałętających się po świecie, a wgl czy to jest mądre, wybrać kryminalistę-recydywistę zamiast wykształconego, mądrego, inteligentnego i nie brzydkiego chłopaka??

• x, 2011-04-14

wiesz co ja niewim moze niektore dziewczyny faktycznie maja cos nie tak z mysleniem przez to wiaza sie z podejrzanymi typami ,ale uwierz mi nie wszystkie dziewczyny sa takie a ty jestes jeszcze mlody i musisz sie uzbroic w cierpliwosc ,nie wiem czy wiesz ale jest takie cos jak przeznaczenie i wnie trzeba wierzyc

• elwis200, 2011-04-16

dzięki :) cierpliwość ?? masz rację. jestem na razie na etapie obserwowania. może jakaś porządna dziewczyna się znajdzie.

• elwis200, 2011-04-16

dzięki :) cierpliwość ?? masz rację. jestem na razie na etapie obserwowania. może jakaś porządna dziewczyna się znajdzie.

• Anonim, 2011-04-17

Te kotek, nie przesadzaj... Jak patrzysz na wygląd i zachowanie zamiast pogadać z dziewczyną to się nie dziwię, że masz taki stosunek. Tak do twojej wiadomości duża część lasek jest zupełnie inna niż się wydaje... I tylko czekają aż znajdzie się jakiś koleś który skończy z 'etapem obserwowania' i podejdzie do niej pogadać

• bolek, 2011-04-18

to są pustaki bezmuzgowe

• elwis200, 2011-04-18

w większości to właśnie niestety tak jest. dzięki za słowa poparcia :)

• Greenviper, 2011-04-24

Niestety teraz licza sie tzw.JP.duzo osob na ten proble.

• SABA, 2011-05-09

Czy wziąłeś pod uwagę jakie to dziewczyny?Sądzę ze to raczej Ty byś nie był nimi zainteresowany.

• elwis200, 2011-05-14

no masz trochę racji, bo ja przestałem się nimi interesować po tym jak zobaczyłem z kim wolą wiązać swoje życie.

• Osoba, 2011-07-01

Ok ok ... ale np. ja na takich nie patrzę ^^

• kasia, 2011-07-31

oj tam, chyba nie chciałbyś mieć takiej dziewczyny? :) wole być sama niż z takim kimś jak opisałeś na początku (bez wykształcenia, ćpun, koksik)

• psychodelia, 2011-09-06

Tak samo dziewczyny mogą narzekać, że faceci lecą tylko na płytkie blachary, które można w szybkim tempie zaciągnąć do łóżka. Jak generalizować to na całego.

• Elwis ,taki NIE BRZYDKI, inteligentny. Wcale się nie dziwie ,że żadna dziewczyna nie chce z Toba być, a winy szukaj raczej w sobie a nie w kobietach., 2012-01-06

Elwis ,taki NIE BRZYDKI, inteligentny. Wcale się nie dziwie ,że żadna dziewczyna nie chce z Toba być, a winy szukaj raczej w sobie a nie w kobietach.

• Anonim, 2012-01-07

Elwis no nie żartuj że jeszcze nie znalazleś odpowiedniej dziewczyny dla siebie ,pochwal sie może sylwestra udalo ci sie spędzić z jakas fajną kobieta

• Bratus21, 2012-03-28

ja muszę zaprzeczyć sa jeszcze dziewcyzny normalne ja np tez nie należe do przystojniaków nie skonczyłem nie wiadomo jakiej szkoły a mam dziewczyne z którą jestem szczęśliwy i w dodatku ona jest starsza odemnie o 7 lat wiec albo tu w okolicach Krakowa jest inaczej albo masz pecha chłopie może któraś się w tobie bujneła ale boi tobie o tym powiedzieć.

• Bratus21, 2012-03-28

Oczywiście odnoszę się do komentarzy wyżej na temat tego że teraz nie ma porządnych dziewczyn pozdrawiam z małopolski

Dodaj komentarz

Nick:

captcha image
Podaj 3 czarne symbole z obrazka

Mapa Wkurzenia to mapa Polski, na której użytkownicy Wkurzamnie.to opisują w skrócie to co ich najbardziej wkurza w ich miejscu zamieszkania. Sprawdź, co wkurza ludzi w Twoim mieście i napisz, co najbardziej wkurza Ciebie.

Shoutbox

Dopisz się do Mapy Wkurzenia !!!

Ranking użytkowników

• 1.
    KrwawyLeon
    KrwawyLeon
  • 2.
  • 3.
    miejski
    miejski
  • 4.
    matka polka