Cyganie

dodany 2011-03-09 przez Skowoo

Tak Cyganie. Przestrzegam cie: jeżeli jesteś liberalny, "postępowy" czy kochasz różnorodność rasową - nie czytaj tego. Do rzeczy: mieszkam w Krakowie, teraz sytuacja się nieco poprawiła ale nadal dość często można ich spotkać pod marketami czy w komunikacji miejskiej. Śmierdzą żebrzą kradną i w dodatku, to brzmi niewiarygodnie lae to prawda, rozbili sobie obóz (w okresie letnim mieszkaj a tam w namiotach i urządzają sobie "imprezki") praktycznie w centrum miasta (jeżeli ktoś zna Kraków, obóz znajduje się między szpitalem G. Narutowicza a ulicą Prądnicką, haszcze za przystankiem obok torów koleowych). Jednak nasz ukochany rząd nic sobie z tym nie robi, udaje że nie ma problemu żadnych kar czy deportacji. Narazaie sytuacja nie przedstawia się tragicznie ale Francuzi już wysyłają ich z powrotem do Rumunii, a jeżeli w ich słady pójdą inne państwa a nasza "elita" rządząca nic z tym nie zrobi będziemi zmuszeni zmienć nazwę kraju na "Cygolska".

Dyskusja

• na czym polega ta deportacja ? że jak nie mają paszportu to są odsyłani na koszt państwa ? mnie to pasuje, nie popieram rasizmu itp, ale żebractwa i chamskiego zachowania nie lubię! mają swój kraj, więc niech do niego wrrócą i robią tam bałagan.z drugiej , 2011-03-09

na czym polega ta deportacja ? że jak nie mają paszportu to są odsyłani na koszt państwa ? mnie to pasuje, nie popieram rasizmu itp, ale żebractwa i chamskiego zachowania nie lubię! mają swój kraj, więc niech do niego wrrócą i robią tam bałagan.z drugiej strony polskich meneli przydałoby się ogarnąc, nie wiem jak, ale chociaż przymusowo myc, raz na kwartał.

• Anonim, 2011-03-09

Dokładnie ,ja bym jeszcze deportował turków , bo zaczynają się obnosić ze swoją religią itp. , to nasz kraj jak im coś nie pasuje to niech wypieprzają

• dziwne rzeczy, 2011-03-09

mam cyganów na przeciwko mojego biura w nowej kamienicy. co tam się dzieje, ludzie, nie zazdroszczę mieszkańcom. Ile to razy już słyszalem muzykę na maksa puszczoną ile razy krzyki, jakieś wyzwiska, albo "rozmowy" z okna mieszkania ( 2 piętro) z jakimś cyganem z samochodu. Obowiązkowo nowy merol... dziwne to wszytko

• Banda zasranych nierbów!!!!!!!, 2011-03-09

Precz z cyganami!!!!!!!!!!!!!!

• Moim zdaniem to jest skandal, że cyganie mogą sobie do polski przyjedzac i nachodzić ludzi, wymuszać jałmużne, żebrać, śmiecic itp , calkowicie bezkarnie.., 2011-03-09

Moim zdaniem to jest skandal, że cyganie mogą sobie do polski przyjedzac i nachodzić ludzi, wymuszać jałmużne, żebrać, śmiecic itp , calkowicie bezkarnie..

• no u mnie mieszkają piętro niżej Cyganie, śmierdzi z ich mieszkania jak z murzyńskiej chaty, dzieciaki smarują ściany glutami z nosa i brud na klatce. Nie wiem jaką mają kulturę ale IMHO to brak kultury., 2011-03-09

no u mnie mieszkają piętro niżej Cyganie, śmierdzi z ich mieszkania jak z murzyńskiej chaty, dzieciaki smarują ściany glutami z nosa i brud na klatce. Nie wiem jaką mają kulturę ale IMHO to brak kultury.

• myślenie negatywne o tym jak środowisko traktują Cyganie to nie rasizm, nikt nie odmawia im bycia w zgodzie z uwagą na otoczenie. Osobiście jestem przeciwny praktykom Cyganów., 2011-03-09

myślenie negatywne o tym jak środowisko traktują Cyganie to nie rasizm, nikt nie odmawia im bycia w zgodzie z uwagą na otoczenie. Osobiście jestem przeciwny praktykom Cyganów.

• Jak cyganią Romowie, 2011-03-10

1. Nie pracują w wielu zawodach, bo im tradycja przeszkadza. 2. Przyjeżdżają do nas masowo, żeby marudzić o warunkach jakie tu panują. 3. Żebrają w ordynarny sposób, dodatkowo spotkałem się z kilkoma przypadkami, że wyłudzali pieniądze. Niestety, to prowincja.

• masakra, 2011-03-10

Ja bym wprowadził obowiązkową kastrację cyganów!! Coraz więcej tego w Krakowie mieszkałem w podgórzu do podstawówki chodziłem z cyganami swoją edukację zakończyli na 3 klasie. Potem zaczęli wybijać szyby w autach kraść radia sprzedawać narkotyki. Sama patologia!!!

• lepainetlebeurre., 2011-03-11

no na szczęście u mnie nie ma chyba ani jednego. ale to co tutaj czytam, to jest koszmar...

• Anonim, 2011-03-11

jestem za deportacją! a jak wsiadają do autobusu to jest ich miimum 20-30, z czego z 4 "dorosłe" cyganki i 20 bachorów, króre sieustannie się drą i śmierdzą. u mnie na wiosce kupili sobie pitbulla i puszczają go bez smyczy ;/ panoszą się jakby to był ich kraj... jak jezdza po ulicach na skuterkach to zachowuja sie jakby kazdy mial im schodzic z drogi, wbijaja sie innym kierowca pod kola ;/ az dziwne ze ludzie chamuja... przeciez maja pierszenstwo to nic sie nie stanie jak puknie smroda na motorku ;) ale z drugiej strony to strach bo to mafia jest jakas ;/

• gramiada, 2011-03-12

NIENAWIDZĘ CYGANÓW! TRZY RAZY OKRADLI MOJEGO .OJCA STARUSZKA! PODŁY NARÓD ! ZAKAŁA LUDZKA!

• Anonim, 2011-03-14

jaka deportacja ? 95% z nich to romowie z rumunii a Rumunia jest w UE wiec o co chodzi - to jak polacy na zachodzie - keine grenzen

• Bartol1989, 2011-03-14

W Kielcach (i zapewne nie tylko) Cyganki tak się wyszkoliły, że one tylko siedzą i się bują, a ich dzieci chodzą po ulicy i zaczepiają ludzi na litość, żeby im dać kasę.

• Torrin, 2011-03-17

@ Anonim, 2011-03-09 Ja Cię nie rozumiem. Turcy, jak każdy inny naród ma prawo wyznawać swoją religię. Rozumiem, że drażniąca może być nanszolancja i "obnoszenie " się ze swoją religią. Lecz trzeba pamiętać, że islamiści również wierzą w tego samego Boga i próbują w przeciwieństwie do Cyganów jakoś się do naszej społeczności przystosować. Generalnie to że Cyganie żebrzą i kradną jest wkurzające i osobiście uważam, że trzeba coś zrobić z tym problemem, ale czy od razu deportować??

• do, 2011-03-20

do "masakra" to jednak są ludzie, jacy by nie byli i nie wolno nam bez ich woli jakichś operacji przeprowadzac. (a szkoda) a co do Polaków na zachodzie to nasi rodacy takiej wiochy nie uprawiają! wyjeżdżaja, bo "nie ma tu pracy dla ludzi z naszym wykształceniem", kulturalnie żyją i pracują, w zgodzie z otoczeniem! Romowie powinni brac z nich przykład

• sprzatacz, 2011-03-20

Widział ktoś w njblizszej okolicy albo słyszal o cyganie który pracuje uczciwie jak wszyscy? Wszystkie moje kontakty z nimi polegały na tym że , zawsze próbowali mi coś wcisnąć za super cene i bardzo okazyjnie . Nigdy z tego nie skorzystałem gdyż było widać że towar jest lipny albo trefny ( cały bagaznik perfum i kosmetyków)w aucie na brytyjskich tablicah .Z pewnoscią było to kupione w Anglii,haahah.Nie wspomne już o okradaniu starszych ludzi przez ową marginalną nację

• stroggo, 2011-03-23

nienawidzę cyganów. jakaś cyganka z dzieciakiem błagała o kasę. mówię: brak kasy. dzieciak zaczyna sprawdzać, czy nie mam kasy. oczywiście na początek chciało mi się wywalić mu pięknego kopa w ryj, jednak po chwili zdziwił się, że nie mam kasy. a gdzie była? w gaciach. taka kryjówka przed cyganami.

• Ala, 2011-03-24

Taka prawda. Mnie to zwisa jakiego mam sąsiada...jestem tolerancyjna dopóki ktoś nie stara się zniszczyć mojego spokoju...W przypadku turów i cyganerii to prawda, są oni nachalni i agresywni, często przeszkadzają w codziennym życiu Polakom. Ileż to razy jakaś cyganka z dziećmi usiłowała mi się wpierdzielić do mieszkania naciskając klamkę... albo to żebractwo...koszmar...Słyszałam też, że ci ludzie odrzucają oferowana im pomoc przez Polaków w postaci mieszkania lub wykształcenia.... Taki naród , taka nacja. Nie zmienimy ich.... no i ten smród...to prawda...dziwny specyficzny brzydki zapach...

• mm, 2011-03-25

Można ich deportować na wzór francuski. Proste. Ale politycy nie mają jaj.

• setp, 2011-04-06

A nie wkurzja Cie Polacy, robiący to samo w Wielkiej Brytanii ???

• Od kiedy turcy chcą się asymilować???Niemcy mają już ich dosyć! A Cyganie uważają się za lepszy gatunek ludzki., 2011-04-30

Od kiedy turcy chcą się asymilować???Niemcy mają już ich dosyć! A Cyganie uważają się za lepszy gatunek ludzki.

• Wielkiej Brytanii ??? oraz wiele innych kraje mają takie same zdanie o polakach albo i jeszcze gorsze , kwałciciele morderczy pedofilija zabujcy iii okim mowa.hehehe, 2011-05-14

Wielkiej Brytanii ??? oraz wiele innych kraje mają takie same zdanie o polakach albo i jeszcze gorsze , kwałciciele morderczy pedofilija zabujcy iii okim mowa.hehehe

• julianka, 2011-07-12

nie porównujcie polaków w anglii do cyganów w polsce. Sorry ale polacy zapierdalają na budowach, w supermarketach, młode laski jako kelnerki czy sprzątaczki a teraz pokażcie mi cygana który bierze takie pracy by wyzywic milion swoich bachorow. jakos tego nie zauważyłam. Jezdze mpk w lodzi i nie ma dnia zeby nie bylo tych zebrakow brudasow i smierdzieli. nachalnie zebrza, wyludzaja kase ale jak widza ze trzymasz w reku butelke mineralki czy słodką bułkę to chetnie ci ja podpierdol. nieraz widzialam jak te brudne na ryjach bachory kopaly czy pluły na ludzi jak matka nie wyżebrała od nich kasy. deportowac to malo, ja sie nie dziwie ze na słowacji sie nad nimi znecaja i ze tam sa getta cyganskie. ja tez tych brudasow szczerze nienawidze.

• Dobra powinni zachowywać sie trochę normalniej ale bez przesady, 2011-07-21

Dobra powinni zachowywać sie trochę normalniej ale bez przesady

• Przemek, 2011-09-22

Warszawiacy wzywam do wspólnego do wyplenienia hałaśliwych, śmiecących śmierdzieli Cyganów z Parku przy ul. Podskarbińskiej. To jest straszne, to chamstwo tam się panoszy!!!

• jak nie pracują - DEPORTOWAĆ., 2012-03-27

jak nie pracują - DEPORTOWAĆ.

Dodaj komentarz

Nick:

captcha image
Podaj 3 czarne symbole z obrazka

Mapa Wkurzenia to mapa Polski, na której użytkownicy Wkurzamnie.to opisują w skrócie to co ich najbardziej wkurza w ich miejscu zamieszkania. Sprawdź, co wkurza ludzi w Twoim mieście i napisz, co najbardziej wkurza Ciebie.

Shoutbox

Dopisz się do Mapy Wkurzenia !!!

Ranking użytkowników

• 1.
    KrwawyLeon
    KrwawyLeon
  • 2.
  • 3.
    miejski
    miejski
  • 4.
    matka polka