dodany 2011-03-08 przez Skowoo
Portale społecznościowe wkurzają mnie niemiłosiernie, ale udaje sie to jakoś pominąć czy ignorować, tmczasem Facebook wszędzie ma te swoje zasrane odnośniki, linki, lubie to, praktycznie na każdej stronie (nawetr na tej ;/) można znaleźć chodziaż jeden zasrany guziczek, dodatku są tak skonstruowane że nawet przy użycia dodatków do firefoxa jak AdBlock plus (blokowanie obrazków/ramek na stronach) czy BlockSite (blokowanie całych witryn) jest tego wszędziew cholere i w większości przypadków nie da się z tym nic zrobić. Rozumiem że to reklama dal tych stron ale na Boga DAJCIE SOBIE SPOKÓJ TYM GÓWNEM!

- dyskusja
- 7
- 60 osób to wkurza
-
- Wyślij link znajomym
- Udostępnij

Anonim, 2011-03-09
jeżeli Ci sie nie podoba to ignoruj to. jak dla mnie problek do ominiecia, nie podobala mi sie nk to sie wypisałem i problemu nie widze.
mm, 2011-03-10
Też mnie to wkurza ale za pomocą adblocka można to zlikwidować. dodaj filtr: www.facebook\*
wkur..jące reklamy, 2011-03-10
Ja na szczęście mam taką opcję w routerze wpisuje regułę i mi blokuję wszystkie reklamy:) nie muszę mięć adblok plusa bo on spowalnia przeglądarkę!
Ravgor, 2011-03-10
OMG człowieku jak Cię wkurzają takie pierdoły, to weź odłącz internet i po problemie. Jeśli jedna z najbardziej uznanych marek na świecie jest dla Ciebie gównem, to świadczy o Twojej beznadziejności, a nie beznadziejności Facebooka.
mm, 2011-03-10
Ravgor, Twój komentarz świadczy o Twojej beznadziejności. To, że muchy lecą do gówna nie znaczy, że ja też mam lecieć.
lepainetlebeurre., 2011-03-12
zgadzam się z 'mm'...dodam jeszcze, że wkurzające jest to, że nk.pl stylizuje się na kopię Facebooka, właściwie poza prezentami i eurogąbkami czy jak to się tam nazywa wymyślili coś własnego?
kasia, 2011-07-31
to że Gaga jest jednym z najbardziej rozpoznawanych "muzyków" na świecie nie znaczy że jest rzeczywiście taka super lub że jest lepsza od tego czego ja słucham a jest prawie nieznane... więc argument o tym że fejs jest popularny odpada, co tam jest takiego super? zresztą niech fejs sobie będzie tylko z innych stron zniknie "lubie to" bo nawet jak miałam kiedyś jakiś czas fejsa to nigdy nie klikałam tego, po co zaśmiecać znajomym i sobie tablice że lubie to to śmo i siamto. bardziej to dla mnie jest żeby pooglądać fajne zdjęcia znajomych, ewentualnie jakieś fankluby, albo fajne zabawy jak fotozagadka