branie z udziału w konkursach za nasze pieniądze

dodany 2011-02-23 przez matka polka

No ludzie! Słucham wczoraj radia, już nie wiem jakiego i prowadzący dzwoni do kobity mówi jej że wygrała konkurs, bo wysłała najszybciej faks ze wszystkich biorących udział w konkursie. Potem ona mówi, że pracuje w wojskowej agencji mieszkaniowej ( czyli państwowej firmie)W godzinach pracy bierze sobie udział w konkursie, a potem jeszcze za nasze pieniądze wysyła faks. I prowadzący jeszcze zadowolony, wszyscy zadowoleni. To o co tu chodzi? To możliwe tylko w Polsce. Ludzie, do pracy. A przyjemności to jeżeli już, to we własnych firmach, a nie na państwowych posadkach...

Dyskusja

• adorek, 2011-02-23

Też brałem udział w tym konkursie i też zwróciłem na to uwagę.. :)))

• niech odda za faks, 2011-02-23

gdzie moje 500 baniek... :)

• też chcę, 2011-02-23

Niech podzieli się prezentem :)

• szefu, 2011-02-24

I co teraz? mogę taką pannicę zwolnić?

• jusztinka, 2011-02-25

dajcie spokoj, niech dziewczyna ma. pewnie pensja mala wiec troche radosci tez jej sie nalezy :)

• dura lex, 2011-02-26

od zawsze prywata. ludzie, przeciez takie zachowanie to normalna kradziez

• Raf, 2011-03-09

Nie przesadzajcie juz. Jeden faks a pompujecie sie jakby milionow nakradla. Za nasze pieniadze to sobie politycy jezdza furami, lataja samolotem do sklepu po 18letnia whisky do barku w gmachu sejmu tez za nasze pieniadze. Lataja na wakacje i urlopy i trwonia. Ale wiadomo. Nieswoje pieniadze sie latwo wydaje. Tylko zastanawia mnie jedna rzecz - oni sie nie wstydza. Nie maja za grosz honoru. Sa jak zwykle glizdy. To mnie wkurza. PZPN mnie wkurza. ZUS mnie wkurza. A nie jakas babka na rzadowej posadzie z faksem.

Dodaj komentarz

Nick:

captcha image
Podaj 3 czarne symbole z obrazka

Mapa Wkurzenia to mapa Polski, na której użytkownicy Wkurzamnie.to opisują w skrócie to co ich najbardziej wkurza w ich miejscu zamieszkania. Sprawdź, co wkurza ludzi w Twoim mieście i napisz, co najbardziej wkurza Ciebie.

Shoutbox

Dopisz się do Mapy Wkurzenia !!!

Ranking użytkowników

• 1.
    KrwawyLeon
    KrwawyLeon
  • 2.
  • 3.
    miejski
    miejski
  • 4.
    matka polka