branie z udziału w konkursach za nasze pieniądze
dodany 2011-02-23 przez matka polka
No ludzie! Słucham wczoraj radia, już nie wiem jakiego i prowadzący dzwoni do kobity mówi jej że wygrała konkurs, bo wysłała najszybciej faks ze wszystkich biorących udział w konkursie. Potem ona mówi, że pracuje w wojskowej agencji mieszkaniowej ( czyli państwowej firmie)W godzinach pracy bierze sobie udział w konkursie, a potem jeszcze za nasze pieniądze wysyła faks. I prowadzący jeszcze zadowolony, wszyscy zadowoleni. To o co tu chodzi? To możliwe tylko w Polsce. Ludzie, do pracy. A przyjemności to jeżeli już, to we własnych firmach, a nie na państwowych posadkach...
- dyskusja
- 7
- 138 osób to wkurza
-
- Wyślij link znajomym
- Udostępnij

adorek, 2011-02-23
Też brałem udział w tym konkursie i też zwróciłem na to uwagę.. :)))
niech odda za faks, 2011-02-23
gdzie moje 500 baniek... :)
też chcę, 2011-02-23
Niech podzieli się prezentem :)
szefu, 2011-02-24
I co teraz? mogę taką pannicę zwolnić?
jusztinka, 2011-02-25
dajcie spokoj, niech dziewczyna ma. pewnie pensja mala wiec troche radosci tez jej sie nalezy :)
dura lex, 2011-02-26
od zawsze prywata. ludzie, przeciez takie zachowanie to normalna kradziez
Raf, 2011-03-09
Nie przesadzajcie juz. Jeden faks a pompujecie sie jakby milionow nakradla. Za nasze pieniadze to sobie politycy jezdza furami, lataja samolotem do sklepu po 18letnia whisky do barku w gmachu sejmu tez za nasze pieniadze. Lataja na wakacje i urlopy i trwonia. Ale wiadomo. Nieswoje pieniadze sie latwo wydaje. Tylko zastanawia mnie jedna rzecz - oni sie nie wstydza. Nie maja za grosz honoru. Sa jak zwykle glizdy. To mnie wkurza. PZPN mnie wkurza. ZUS mnie wkurza. A nie jakas babka na rzadowej posadzie z faksem.